Aquest web utilitza galetes pròpies i de tercers per optimitzar i adaptar-se a la vostra navegació i preferències, entre altres tasques. Si continueu navegant entendrem que accepteu la nostra Política de privadesa.

D'acord Més informació
n° visites: 32852   |    |  Avís legal


 Parket IMP Terrassa S.L.

  C/ Dibuixant Avellaneda, 20 Terrassa
  08225 - Terrassa (Barcelona) 
  Tel: 93 736 46 18
  Fax: 656 86 12 34
   Correu-e: administracio@parketimp.com

Utilitzeu aquest formulari per sol·licitar informació i contactar amb nosaltres:
Nom *(Mín. 4 caràcters)
Empresa
Correu-e *
Telèfon*
Consulta

*
*Camps obligatoris
Documento sin título De conformitat amb el que estableix la normativa vigent en Protecció de Dades de Caràcter Personal, ens informem que les seves dades seran incorporades al sistema de tractament titularitat de Parket IMP Terrassa S.L. amb CIF i domicili social a C/ Dibuixant Avellaneda, 20 Terrassa, 08225, Terrassa (Barcelona), amb la finalitat d'atendre les seves consultes i remetre-li informació relacionada que pugui ser del seu interès. En compliment amb la normativa vigent, Parket IMP Terrassa S.L. informa que les dades seran conservades durant el termini estrictament necessari per complir els preceptes esmentats amb anterioritat.

Mentre no ens comuniqueu el contrari, entendrem que les seves dades no han estat modificades, que vostè es compromet a notificar qualsevol variació i que tenim el seu consentiment per utilitzar-los per a les finalitats esmentades.

Parket IMP Terrassa S.L. informa que procederà a tractar els dades de manera lícita, lleial, transparent, adequada, pertinent, limitada, exacta i actualitzada. És per això que Parket IMP Terrassa S.L. es compromet a adoptar totes les mesures raonables perquè aquests es suprimeixin o es rectifiquin sense dilació quan siguin inexactes.

De conformitat amb els drets que li confereix la normativa vigent en protecció de dades podrà exercir els drets d'accés, rectificació, limitació de tractament, supressió, portabilitat i oposició al tractament de les seves dades de caràcter personal així com del consentiment prestat per al tractament dels mateixos, dirigint la seva petició a l'adreça postal indicada més amunt o al correu electrònic administracio***parketimp.com.

Podrà dirigir-se a l'Autoritat de Control competent per presentar la reclamació que consideri oportuna.

Amb el enviament del formulari de recollida de dades, accepta la política de privacitat de Parket IMP Terrassa S.L..

Tancar finestra

Parket IMP Terrassa S.L.
 
C/ Dibuixant Avellaneda, 20 Terrassa
08225 - Terrassa (Barcelona)
Tel/fax: 93 736 46 18 / Mvl. 656 86 12 34
Correu-e: imarin@parketimp.com
Correu-e: administracio@parketimp.com


C/ Dibuixant Avellaneda, 20   -   08225   -   Terrassa (Barcelona)   -  Tel/fax: 93 736 46 18
  -   Mbl: 656 86 12 34   -  Correu-e: administracio@parketimp.com
 imarin@parketimp.com